fem år

Idag har jag och min lilla ralleman varit tillsammans i fem hela år, de är helt sjukt va fort de går. Ibland känns de som vi nyss träffades och ibland känns de som 100 år sedan, haha. Men mår så himla bra med honom och skulle inte kunna ha det bättre :) fina blommor efter jobbet idag och en massa mys. Själv köpte jag en ljudbok åt honom som jag vill höra själv, hahah..

Nu har vi nyss ätit tacos och jag har duschat efter gymmet, som vanligt är de fotboll på våran tv i bakgrunden och allt är precis som de ska. Lite senare ska jag få med honom på en kvällspromenad, han kan ju inte säga nej på femårsdagen ;)

Börjar sakna min lilla familj som är i Turkiet och hälsar på storasyster Sandra och bellisen, dom verkar ha det helt underbart och jag skulle ljuga om jag inte sa att jag är avundsjuk. Själv jobbar man och sliter på heltid för att inte bli pank under sjukskrivningen som väntar när korsbandet ska opereras. Operationen vet jag förövrigt inte alls när den blir, men hoppas hoppas innan semestrarna så jag har det överstökat och kan se framåt igen.

Nehe, nu ska vi kolla ny bil..... mer än så säger jag inte:))))