Long time

Oj, nu har de gått ett tag sedan sist. Men mycket har de inte hänt, mer än plugg och jobb. Precis lika tråkigt som alltid, haha. Knegar på och försöker klara av matten, hur de går har jag igen koll på själv och just nu bryr jag mig inte riktigt heller. Har kommit på mig själv att livet bara går på, men jag lever det inte riktigt. Känns som jag går och väntar på något hela tiden, och under den tiden går livet. Jag njuter inte alls, som tur är har jag kommit på det. Nu. Och därför har jag börjat fundera endel, de som fick mig att tänka efter var när jag trodde jag fortfarande hade prövotid på körkortet, insåg sedan när ja kollade på det att det var 4, ja FYRA år sedan jag tog det. Så, var tog dom fyra åren väg? Puh..

Saknar mormor, faster Eva, Sandra Belma tajjan.... Ja alla! Därför ska jag (så fort matten är klar) planera in besök hos alla. De som ger mig motivation, att ha något att se fram emot.

Annars då? Jo vi köpte köksbord igår. Superfint, vitt med vita stolar där sittdynan är i grått tyg. Ska lägga upp bilder så fort jag kan. Nu har vi i alla fall köpt alla stora "bas" saker. Det som väntar på mina kliande fingrar nu är allt pynt, som jag älskar!! Längtar till allt är klart, kommer bli så himla fint.
Även vårpyntat i vardagsrummet, här kommer en bild så hörs vi!