Söndag

Haft en superhelg! Med världens bästa vän som jag inte träffat sedan jul, Sara har varit hemma i helgen och vi har haft de så mysigt. Fredagen blev bara myskväll och igår var vi ute! Så skönt att ha såna vänner som de kan gå hur lång tid som helst sedan man såg men ändå känns de som de va igår. Då vet man att de är riktiga vänner. :) hur som helst har allt varit super och så fort jag avklarat matten ska jag åka till henne så ofta jag kan.

Förövrigt har jag kört fast i tänkandet på fotboll, jag vet inte alls hur jag ska göra. Tycker det är kul, och vill spela. Men sedan pappa gick bort har jag börjat prioritera andra saker i mitt liv. Värdesätter saker på andra sätt. Till exempel, jag jobbar i veckorna varje dag. Hur underbart vore de inte att kunna göra saker på helgerna, som att åka till Dalarna och hälsa på hela släkten som bor där uppe? Eller åka till Växjö och hälsa på Sara? Eller Göteborg och hälsa på Amanda? Eller kunna åka på semester till Sandra u Turkiet när jag vill utan att anpassa efter matcher osv? Eller bara få va hemma med Rasmus en helg när han är ledig, istället för att jag ska vara uppbokad då? De finns så mycket annat som jag värdesätter nu, har insett att fotbollen inte är allt längre som de var förut. Samtidigt som jag älskar det. Som ni hör, vet jag inte riktigt hur jag ska göra. Men lutar åt att köpa gymkort i veckan och testa på det ett tag istället för fotboll.

Rasmus är i Danmark, dom spelar match idag:) som sagt, fotbollsflickvän betyder mycket egentid haha. Så ska väl fixa mig lite av gårdagens tacos och sedan bara chilla i soffan och vänta på att han ska komma hem. Annie tittar nog förbi också så slipper vi va ensamma:) Tur vinterstudion finns! Tjoho